Grupy zorganizowane

Grupy zorganizowane

Dla grup zorganizowanych min. 25 osób na 2 noce HB (nocleg, śniadanie oraz obiadokolacja):

  • Powyżej 30 osób 1 osoba gratis.
  • Powyżej 40 osób 2 osoby gratis.

Dla biur podróży przy drugim i kolejnych turnusach

Z legitymacją szkolną/studencką

Z wyłączeniem lipca, sierpnia, długich weekendów oraz świąt

Lipiec, sierpień, długie weekendy oraz święta

Dzieci

105 zł/doba

110 zł/doba

110 zł/doba

Młodzież szkolna

130 zł/doba

130 zł/doba

Studenci

140 zł/doba

140 zł/doba

Osoby dorosłe

150 zł/doba

180 zł/doba

Stawka od osoby za dobę obejmuje pakiet HB: 

    • nocleg

    • wyżywienie 2x dziennie:

    • – śniadanie (bufet szwedzki) np. w godz. 8.30 – 9.30

    • – kolacja serwowana np. w godz. 18.00 – 19.00

    • parking monitorowany (przy obiekcie)

    • Wi-Fi

Dla Naszych klientów posiadamy darmowy parking dla autokarów przy obiekcie.

Korzystanie ze sprzętu przystani wodnej – 15% od cen standardowych.

Koszt grupy na 1 noc podnosi cenę oferty o 10 zł/osobę.

Istnieje możliwość zakupienia suchego prowiantu na podróż w góry lub nad wodę. 

Bułka z serem żółtym, bułka z wędliną, owoc, baton, woda 0,5l.

Cena : 

20 zł/sztuka

Obiadokolacja tradycyjna:

Zupa, drugie danie, kompot. 

Cena: 

35 zł/osoba

Obiadokolacja regionalna:

Zupa, drugie danie, kompot. 

Cena: 

45 zł/osoba

 

 

Kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka kruche, owoce, ciasto domowe 

Cena:

22 zł/osoba/dzień

Obiad dwudaniowy (zupa, drugie danie, kompot).

Cena: 

Dzieci od 25 zł/osoba

Dorośli od 30 zł/osoba

W skład wchodzi: 

  • kiełbasa, 
  • ziemniaczek pieczony z masłem czosnkowym, 
  • kawa, 
  • herbata, 
  • dodatki: chleb, smalec, pikle, ketchup, musztarda,
  • drzewo na ognisko.

Cena: 

45 zł/osoba

W skład wchodzi : 

  • karkówka,
  • kiełbasa,
  • kaszanka, 
  • ziemniaki, 
  • oscypek z żurawiną, 
  • kawa, 
  • herbata,
  • dodatki : chleb, smalec, pikle, ketchup, musztarda

Cena:

69  zł/osoba

Szynka pieczona ogniem żywym opalana z kaszą maszczoną skwarkami oraz kapustą zasmażaną, grule z sosem czosnkowym, kawa, herbata, pikle, smalczyk, powidła, gorące trunki lokalne 100 ml/osoba. 

Cena :

60 zł/osoba

75 zł/osoba (w przypadku pieczonego barana)

Na zasadzie szwedzkiego stołu. 

Kaszanka (wpisana na ministerialną listę produktów tradycyjnych) cebulką zaprawiona, żurek staropolski, kociołek gulaszu z barana, na zakąskę zimne półmiski wędlin regionalnych – wyroby Zajazdu Pod Caryńską oraz wpisane na ministerialną listę polskich produktów tradycyjnych, serów regionalnych, masła czosnkowego, sałatka, powidła – wyroby własne, kawa, herbata, pikle, pajda. 

Cena: 

70 zł/osoba

Kolacja chłopska I oraz II podawane są wyłącznie przy zamówieniu poprzednio obiadokolacji.

Na zasadzie szwedzkiego stołu. 

Kaszanka ( wpisana na ministerialną listę produktów tradycyjnych) cebulką zaprawiona, zimne półmiski wędlin regionalnych – wyroby Zajazdu Pod Caryńską oraz wpisane a ministerialną listę polskich produktów tradycyjnych, serów regionalnych, sałatka, powidła-wyroby własne, napoje, pikle, pajda. 

Cena :

60 zł/osoba

Kolacja chłopska I oraz II podawane są wyłącznie przy zamówieniu poprzednio obiadokolacji.

Na zasadzie szwedzkiego stołu. 

Barszcz ukraiński, żur staropolski, pierogi po bojkowsku, gulasz, pieczeń, bandury, kasza maszczona skwarkami, czerwona kapusta z rodzynkami, buraczki ćwikłowe, kapusta zasmażana. 

Na stole przez okres wieczoru uzupełniane: zimne półmiski wędlin regionalnych – wyroby Zajazdu Pod Caryńską oraz Przystani Caryńska, sery regionalne, dwa rodzaje sałatek, powidła-wyroby własne , kawa, herbata, pikle, pajda, deser(ciasto domowe), napoje.

Cena:

95 zł/osoba 

Z pełnym węzłem multimediów oraz flipchart. 

Cena : 

40 zł/h

Kapela WARTA 

Cena: 

1300 zł/wieczór 

Cena: 

1200 zł/ wieczór wraz z salą