Grupy zorganizowane
Dla grup zorganizowanych min. 25 osób na 2 noce HB (nocleg, śniadanie oraz obiadokolacja):
|
Dla biur podróży przy drugim i kolejnych turnusach |
Z legitymacją szkolną/studencką |
Z wyłączeniem lipca, sierpnia, długich weekendów oraz świąt |
Lipiec, sierpień, długie weekendy oraz święta |
Dzieci |
105 zł/doba |
110 zł/doba |
110 zł/doba |
– |
Młodzież szkolna |
– |
130 zł/doba |
130 zł/doba |
– |
Studenci |
– |
140 zł/doba |
140 zł/doba |
– |
Osoby dorosłe |
– |
– |
150 zł/doba |
180 zł/doba |
Stawka od osoby za dobę obejmuje pakiet HB:
Dla Naszych klientów posiadamy darmowy parking dla autokarów przy obiekcie.
Korzystanie ze sprzętu przystani wodnej – 15% od cen standardowych.
Koszt grupy na 1 noc podnosi cenę oferty o 10 zł/osobę.
Istnieje możliwość zakupienia suchego prowiantu na podróż w góry lub nad wodę.
Bułka z serem żółtym, bułka z wędliną, owoc, baton, woda 0,5l.
Cena :
20 zł/sztuka
Obiadokolacja tradycyjna:
Zupa, drugie danie, kompot.
Cena:
35 zł/osoba
Obiadokolacja regionalna:
Zupa, drugie danie, kompot.
Cena:
45 zł/osoba
Kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka kruche, owoce, ciasto domowe
Cena:
22 zł/osoba/dzień
Obiad dwudaniowy (zupa, drugie danie, kompot).
Cena:
Dzieci od 25 zł/osoba
Dorośli od 30 zł/osoba
W skład wchodzi:
Cena:
45 zł/osoba
W skład wchodzi :
Cena:
69 zł/osoba
Szynka pieczona ogniem żywym opalana z kaszą maszczoną skwarkami oraz kapustą zasmażaną, grule z sosem czosnkowym, kawa, herbata, pikle, smalczyk, powidła, gorące trunki lokalne 100 ml/osoba.
Cena :
60 zł/osoba
75 zł/osoba (w przypadku pieczonego barana)
Na zasadzie szwedzkiego stołu.
Kaszanka (wpisana na ministerialną listę produktów tradycyjnych) cebulką zaprawiona, żurek staropolski, kociołek gulaszu z barana, na zakąskę zimne półmiski wędlin regionalnych – wyroby Zajazdu Pod Caryńską oraz wpisane na ministerialną listę polskich produktów tradycyjnych, serów regionalnych, masła czosnkowego, sałatka, powidła – wyroby własne, kawa, herbata, pikle, pajda.
Cena:
70 zł/osoba
Kolacja chłopska I oraz II podawane są wyłącznie przy zamówieniu poprzednio obiadokolacji.
Na zasadzie szwedzkiego stołu.
Kaszanka ( wpisana na ministerialną listę produktów tradycyjnych) cebulką zaprawiona, zimne półmiski wędlin regionalnych – wyroby Zajazdu Pod Caryńską oraz wpisane a ministerialną listę polskich produktów tradycyjnych, serów regionalnych, sałatka, powidła-wyroby własne, napoje, pikle, pajda.
Cena :
60 zł/osoba
Kolacja chłopska I oraz II podawane są wyłącznie przy zamówieniu poprzednio obiadokolacji.
Na zasadzie szwedzkiego stołu.
Barszcz ukraiński, żur staropolski, pierogi po bojkowsku, gulasz, pieczeń, bandury, kasza maszczona skwarkami, czerwona kapusta z rodzynkami, buraczki ćwikłowe, kapusta zasmażana.
Na stole przez okres wieczoru uzupełniane: zimne półmiski wędlin regionalnych – wyroby Zajazdu Pod Caryńską oraz Przystani Caryńska, sery regionalne, dwa rodzaje sałatek, powidła-wyroby własne , kawa, herbata, pikle, pajda, deser(ciasto domowe), napoje.
Cena:
95 zł/osoba
Z pełnym węzłem multimediów oraz flipchart.
Cena :
40 zł/h
Kapela WARTA
Cena:
1300 zł/wieczór
Cena:
1200 zł/ wieczór wraz z salą
Wspólnie działamy na rzecz Europy zielonej, konkurencyjnej i sprzyjającej integracji społecznej.